Gavekort


Betingelser
Hvis du har brug for at aflyse din tid, skal dette ske mindst 24 timer inden behandlingens start.
Hvis du udebliver fra din tid, vil du blive opkrævet 100% af behandlingens pris.
Hvis du møder ind for sent til at behandlingen kan udføres, vil tiden blive slettet og der opkræves 100% af behandlingens pris.

Afbud kan IKKE ske på sms, mail eller Instagram. Melder du afbud, skal du gøre det online i din profil. Du kan også ringe på telefon 40801002 i klinikkens åbningstid, hvor jeg kan afmelde eller ombooke din tid for dig - telefonsvare gælder IKKE som et afbud.

Hvis du skulle blive forsinket på dagen, vil jeg blive glad for du ringer til mig på 40801002 - så jeg ved du er på vej.
Ankommer du 15 minutter for sent til behandlingen, bliver tiden slettet og du bliver opkrævet 100% af behandlingens pris. Jeg kan ikke indhente 15 minutter af en behandlingstid og vil derfor blive forsinket resten af dagen, hvilket vil være til gene for andre kunder.

Du må meget gerne komme 5-10 minutter før din behandling starter, så du kan smide overtøjet, få tisset af og være helt klar til behandlingens start tidspunkt. Hvis du kommer til en neglebehandling må du gerne komme før og vælge farve. Så kan vi nå det hele og gå i gang samt afslutte til tiden! :)

Aldersgrænsen er minimum 16 år. Ønsker du alligevel en tid og er under 16 år, skal du have accept af både forældre og mig, før du bestiller tiden. Hvis der alligevel bliver bestilt en tid uden accept fra ovenstående, vil tiden blive slettet og du vil blive opkrævet 100% af behandlingens pris.

Desværre er det ikke tilladt at have dit barn med i klinikken, da det forsinker mit arbejde.

Jeg glæder mig til at se dig <3


AFBUD: Du finder et link til afbud i den bekræftelses-e-mail du modtager når du har booket tid.

Classy Care

Book tid hos Classy CareClassy Care
v/ Ditte Ramsdahl
Skomagergade 26 1. sal
4000 Roskilde

Tlf.: 40801002
Email: info@classycare.dk
Web: www.classycare.dk
CVR.: 39814617

Gå til onlinebooking


© 2020 KlikBook.dk